hoe het allemaal begon

Karin, de eigenaresse van aplace/antwerp, is gepassioneerd door spullen met een ziel. Vroeger werkte ze in de commucatiesector en is nu gastvrouw in haar vakantielogies.

Al van kindsaf aan begon zij te verzamelen. Vanop rommelmarkten en zelfs op straat sleurde zij met meubeltjes en andere leuke items. In een later stadium schuimde zij het internet af op zoek naar originele en mooie stukken.

Terwijl haar vrienden zich afvroegen wat ze toch maar allemaal zou doen met al die dingen, wist zij dat er ooit een moment zou komen dat haar spullen een doel en plaats zouden krijgen. Uiteindelijk heeft alles nu netjes een plek gevonden in aplace/antwerp.

Als kind droomde zij ervan om haar eigen ‘hotel’ te runnen. In 2012 werd deze droom uiteindelijk gerealiseerd, in een kleine versie weliswaar. Haar passie voor binnenhuisinrichting, gecombineerd met haar talent van oprechte gastvrijheid en niet te vergeten haar gevoel voor detail, hebben geresulteerd in een droomplek waar het heerlijk vertoeven is.

Ervaar een thuisgevoel in één van deze gezellige suites of appartementen en profileer je als een local in centrum Antwerpen.