hoe het allemaal begon

Karin, de eigenaar van aplace/antwerp werkte vroeger in de communicatiesector, nu is ze gastvrouw in haar vakantielogies.

Als kind droomde zij ervan om haar eigen hotelte runnen. In 2012 werd deze droom gerealiseerd, in een kleine versie dan. Haar passie voor binnenhuisinrichting, gecombineerd met haar talent van oprechte gastvrijheid en niet te vergeten haar gevoel voor detail, hebben geresulteerd in een droomplek waar het heerlijk vertoeven is.

Deze passie voor inrichten en sfeer brengen was er al van kind af aan. Uren kon ze wegdromen in de interieurboeken van Terence Conran en schuiven met meubels om het allemaal ‘gezelliger’ te maken was haar favoriete tijdverdrijf - tot ergernis van haar moeder 🙂

Later sleurde ze met vondsten vanop rommelmarkten en zelfs op straat vond ze spullen met een ziel. Alles kan ooit ergens voor dienen!

Terwijl haar vrienden zich afvroegen wat ze toch allemaal zou doen met al die dingen, wist zij dat er ooit een moment zou komen dat alles een doel en plaats zou krijgen. Het resultaat is de harmonieuze inrichting en warme uitstraling van aplace/antwerp.

Ervaar een thuisgevoel in één van de gezellige suites of appartementen en waan je even een local in centrum Antwerpen.

Image