ucoins Antwerpen

Antwerpen legt Belgen én Nederlanders in de watten
logeren aan de helft van de prijs in aplace/antwerp!

Bericht van ’t Stad (15/9/21 - 14u20): limiet is bereikt - wedstrijd is afgesloten!

De wedstrijd "Ik Koop Antwerps" van Stad Antwerpen was een ongezien succes. We willen alle deelnemers proficiat wensen én bedanken voor hun steun aan de lokale economie. Het aantal deelnemers aan de wedstrijd ging ongezien razendsnel. Op amper 7 uur tijd zat de wedstrijd vol. En werd de limiet van het aantal deelnemers bereikt. Per minuut kwamen er 20 registraties binnen.

Wat?

Een kadootje van ’t Stad om de economie (en vooral de hotelsector) nieuw leven in te blazen. Deze stunt is zowel voor Belgen als Nederlanders en wil het toerisme naar onze stad stimuleren. 

Hoe werkt het?

Je beantwoordt 3 makkelijke vragen en je ‘wint’ voor €300 aan Ucoins.
Deze Ucoins kan je bv. uitgeven voor een heerlijk verblijf bij aplace/antwerp (want de regel is dat je minstens één overnachting boekt). Zelf betaal je enkel 1/2de van het totaalbedrag! Zo kan je bijvoorbeeld 2 nachten boeken voor de prijs van 1! Hoe fijn is dat! Als je met twee komt en je schrijft je beiden in, heb je €600 te spenderen (waarvan je dus enkel zelf 50% betaalt). Als je met 4 inschrijft en je boekt een appartement voor 4 personen heb je maar liefst €1200 om uit te geven en kan je wel een week verblijven!

Tip: Wacht niet te lang met boeken want het gaat snel! Deze actie loopt tot 31/12.

Meedoen is so easy

  1. je neemt deel aan de echt wel makkelijke wedstrijd  https://www.antwerpenucoin.be/ikkoopantwerps  HIer alvast de juiste antwoorden (op volgorde): Velo,  Museum aan de Stroom & De Zoo
  2. Daarna boek je rechtstreeks via onderstaande knop je overnachtingen en meld je in het ‘extra wensenveld’ dat je met Ucoins wil betalen. Simpel - toch?
  3. Bij aankomst betaal je 50% zelf met je bank app (of cash) en de resterende 50% betaalt de Stad Antwerpen voor jou in de vorm van de Ucoins (ik regel dit voor jou ter plaatse).
  4. de resterende Ucoins kan je uitgeven in de deelnemende winkels en horecazaken (lijst vind je online www.antwerpenucoin.be)
  5. en dan genieten van een heerlijk verblijf in onze prachtige stad 

Tip:
Deze actie loop tot 31/12. Mocht het niet lukken om tegen dan een citytrip in te plannen, kan je opteren voor een kadobon (vanaf €75). Deze bon blijft 1 jaar geldig. Zo heb je rustig de tijd om je citytrip te plannen én worden je Ucoins geactiveerd zodat je vanaf 1 oktober de rest van je Ucoins kan uitgeven!

boek/nu

Ik weet het - het lijkt te mooi om waar te zijn - maar het is helemaal echt!

Als je hierover nog vragen hebt, bel mij gerust even.

Tot snel in Antwerpen!

Karin xxx
+32 473735650
sleep@aplace.be