ucoins Antwerpen

Antwerpen legt Nederlanders én Belgen in de watten
logeren voor 1/3de van de prijs in aplace/antwerp (tot 31/8)!


De wedstrijd is in tussen helaas afgelopen - maar we verwelkomen je  graag met je Ucoins tot 31/8

Wat?

Een kadootje van ’t Stad om de economie (en vooral de hotelsector) nieuw leven in te blazen. Deze stunt is zowel voor Belgen als Nederlanders en wil het toerisme naar onze stad stimuleren. 

Hoe werkt het?

Je beantwoordt 3 makkelijke vragen en je ‘wint’ voor €300 aan Ucoins.
Deze Ucoins kan je bv. uitgeven voor een heerlijk verblijf bij aplace/antwerp (want de regel is dat je minstens één overnachting boekt). Zelf betaal je enkel 1/3de van het totaalbedrag! Zo kan je bijvoorbeeld 3 nachten boeken voor de prijs van 1! Hoe fijn is dat! Als je met twee komt en je schrijft je beiden in, heb je €600 te spenderen (waarvan je dus enkel zelf 33% betaalt). Als je met 4 inschrijft en je boekt een appartement voor 4 personen heb je maar liefst €1200 om uit te geven en kan je wel een week verblijven!

Tip: Wacht niet te lang met boeken want het gaat snel! Deze actie loopt tot 31/8.

Meedoen is so easy

  1. je neemt deel aan de echt wel makkelijke wedstrijd  https://www.antwerpenucoin.be/ikkoopantwerps  HIer alvast de juiste antwoorden (op volgorde): Onze-Lieve-Vrouwekathedraal - Rubens - Brabo
  2. Daarna boek je rechtstreeks via onderstaande knop je overnachtingen en meld je in het ‘extra wensenveld’ dat je met Ucoins wil betalen. Simpel - toch?
  3. Bij aankomst betaal je 33% zelf met je bank app (of cash) en de resterende 66% betaalt de Stad Antwerpen voor jou in de vorm van de Ucoins (ik regel dit voor jou ter plaatse).
  4. de resterende Ucoins kan je uitgeven in de deelnemende winkels en horecazaken (lijst vind je online www.antwerpenucoin.be)
  5. en dan genieten van een heerlijk verblijf in onze prachtige stad 
boek/nu

Ik weet het - het lijkt te mooi om waar te zijn - maar het is helemaal echt!

Als je hierover nog vragen hebt, bel mij gerust even.

Tot snel in Antwerpen!

Karin xxx
+32 473735650
sleep@aplace.be